JOI, 14 IANUARIE 2016

Peste două milioane de români au urmărit “Te pui cu blondele?” la Antena 1! Emisiunea a fost lider de audiență

 Cea de-a doua ediție din 2016 a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”, care i-a avut ca invitați pe Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu, a fost miercuri seara pe primul loc în topul audiențelor, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivelul publicului din toată țara.

A doua ediție a celui de-al șaptesprezecelea sezon, prezentată de Dan Negru, a adunat în fața micilor ecrane 2.071.000 de români, în minutul de maximă audienţă, de la ora 22.14.

Așadar, Antena 1 s-a situat pe primul loc la nivelul întregului public din mediul urban și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 – 22.57) o audiență medie de 7,7 puncte de rating și o cotă de piață de 15,1 %, în timp ce următorul clasat, PRO TV, a obținut 7 puncte de rating si 13,7 % cota de piață.

Antena 1 rămâne lider și la nivelul publicului național, cu o audiență medie de 8 puncte de rating si 15,9% cota de piată, în timp ce PRO TV s-a situat pe locul al doilea.

Miercuri, 13 ianuarie, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu au învins armata blondelor și au dovedit că stăpânesc nu numai domeniul culinar, ci și cunoștințe de cultură generală.

COMENTARII

STIRI

Cătălin Oprișan lansează o provocare de zile mari pentru invitați! Care este cel mai scurt cuvânt din limba română, ce conține toate vocalele!

acum 62 zile

Horia Moculescu descoperă într-un timp record care este cel mai scurt cuvânt din limba română care conține toate cele cinci vocale principale.

STIRI

Câte feluri de paste cunoști? Invitații acceptă o provocare de zile mari! Apoi primesc ceva...condimentat!

acum 62 zile

Rocsana Marcu de la Antena Stars a lansat o provocare de zile mari pentru cei doi concurenți.

STIRI

Care este cea mai mare dilemă a lui Mihai Tatulici! „Când întâlnesc oameni de știință nu mă pot abține să nu îi întreb cum...”

acum 62 zile

Florin Ristei a prins ocazia să îl întrebe pe Mihai Tatulici care este cea mai mare dilemă a sa.

STIRI

Mihai Tatulici și Horia Moculescu, învinși de armata de blonde a lui Dan Negru!

acum 62 zile

A fost o bătălie cruntă între armata de blonde a lui Dan Negru și cei doi invitați, Horia Moculescu și Mihai Tatulici.

STIRI

„M-am dus și am obținut dispensă de la Patriarhie pentru asta”! Mihai Tatulici face dezvăluiri incredibile din viața sa! „Soția a vrut!”

acum 63 zile

Mihai Tatulici a fost provocat de una dintre blonde să îi dea sfaturi cu privire la momentul în care se va căsători.

Stiri