MIERCURI, 06 IANUARIE 2016

Pepe va fi sărbătorit diseară, în prima ediție “Te pui cu blondele?” din 2016

 Trei vedete vor veni diseară, de Bobotează, de ora 20.30, la Antena 1, în prima ediție a noului sezon “Te pui cu blondele?”, ca să-i cânte ”Mulți ani trăiască!” lui Pepe, cu ocazia zilei sale onomastice. Iar Pepe va trebui să ghicească cine sunt acestea. Dacă va reuși să le recunoască, telespectatorii Antenei 1 vor afla în această seară.

Pepe, pe numele său real Ionuț Nicolae Pascu, își aniversează de ani de zile onomastica de Sf. Ion, alături de oameni dragi.  La noi, de Sf.Ion, este petrecere mare. Nu este doar ziua mea, ci și a tatălui, a fratelui, a nepotului și a socrului meu”, spune Pepe.

Cum în aceste zile artistul se află la munte cu familia, el dorește să-i invite alături de el atât pe tatăl său, domnul Ion Pascu, cât și pe fratele, nepotul și socrul său, ca să petreacă și de această dată împreună. “De ziua mea, îmi doresc să fim sănătoși. Nimic mai mult”, mai spune Pepe.

Alături de Pepe, diseară, în confruntarea pe teme generale cu “armata” celor 50 de blonde, se vor afla nea Mărin și Adrian Minune. Care dintre cele două “tabere” va câștiga, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 20.30, în prima ediție din 2016 a quizz-show-ului prezentat de Dan Negru.

 

 

 

 

COMENTARII

STIRI

Cătălin Oprișan lansează o provocare de zile mari pentru invitați! Care este cel mai scurt cuvânt din limba română, ce conține toate vocalele!

acum 95 zile

Horia Moculescu descoperă într-un timp record care este cel mai scurt cuvânt din limba română care conține toate cele cinci vocale principale.

STIRI

Câte feluri de paste cunoști? Invitații acceptă o provocare de zile mari! Apoi primesc ceva...condimentat!

acum 95 zile

Rocsana Marcu de la Antena Stars a lansat o provocare de zile mari pentru cei doi concurenți.

STIRI

Care este cea mai mare dilemă a lui Mihai Tatulici! „Când întâlnesc oameni de știință nu mă pot abține să nu îi întreb cum...”

acum 95 zile

Florin Ristei a prins ocazia să îl întrebe pe Mihai Tatulici care este cea mai mare dilemă a sa.

STIRI

Mihai Tatulici și Horia Moculescu, învinși de armata de blonde a lui Dan Negru!

acum 95 zile

A fost o bătălie cruntă între armata de blonde a lui Dan Negru și cei doi invitați, Horia Moculescu și Mihai Tatulici.

STIRI

„M-am dus și am obținut dispensă de la Patriarhie pentru asta”! Mihai Tatulici face dezvăluiri incredibile din viața sa! „Soția a vrut!”

acum 95 zile

Mihai Tatulici a fost provocat de una dintre blonde să îi dea sfaturi cu privire la momentul în care se va căsători.

Stiri