LUNI, 11 IANUARIE 2016

Miercuri, 13 ianuarie, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin la “Te pui cu blondele?”

Miercuri, 13 ianuarie, de la ora 20.30, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu vin în platoul quizz-show-ului prezentat de Dan Negru să se confrunte cu cele 50 de blonde pe teme de cultură generală.


Și nu doar la asta se va rezuma întâlnirea dintre cele două tabere, miercuri, la “Te pui cu blondele?”. Cei trei chefi le vor arăta blondelor câteva trucuri din bucătărie, le vor povesti ce au gătit pentru celebritățile lumii și ce preparate ciudate au mâncat ei înșiși, de-a lungul timpului.


Cum să faci cel mai bun pește la grătar, cum să pregătești cea mai aromată cafea, cum decojești ușor roșiile și cartofii sau cum pregătești rapid un mic dejun delicios, toate acestea vor fi dezvăluite de Florin, Cătălin și Nicolai miercuri, la “Te pui cu blondele?”. Întrebarea-vedetă a ediției le va fi adresată blondelor și celor trei chefi de către Liana Stanciu.


Care dintre cele două tabere va avea câștig de cauză în confruntarea pe teme de cultură generală, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 13 decembrie, de la ora 20.30, în cea de-a doua ediție “Te pui cu blondele?”, din cel de-al șaptesprezecelea sezon.

COMENTARII

STIRI

Cătălin Oprișan lansează o provocare de zile mari pentru invitați! Care este cel mai scurt cuvânt din limba română, ce conține toate vocalele!

acum 66 zile

Horia Moculescu descoperă într-un timp record care este cel mai scurt cuvânt din limba română care conține toate cele cinci vocale principale.

STIRI

Câte feluri de paste cunoști? Invitații acceptă o provocare de zile mari! Apoi primesc ceva...condimentat!

acum 66 zile

Rocsana Marcu de la Antena Stars a lansat o provocare de zile mari pentru cei doi concurenți.

STIRI

Care este cea mai mare dilemă a lui Mihai Tatulici! „Când întâlnesc oameni de știință nu mă pot abține să nu îi întreb cum...”

acum 66 zile

Florin Ristei a prins ocazia să îl întrebe pe Mihai Tatulici care este cea mai mare dilemă a sa.

STIRI

Mihai Tatulici și Horia Moculescu, învinși de armata de blonde a lui Dan Negru!

acum 66 zile

A fost o bătălie cruntă între armata de blonde a lui Dan Negru și cei doi invitați, Horia Moculescu și Mihai Tatulici.

STIRI

„M-am dus și am obținut dispensă de la Patriarhie pentru asta”! Mihai Tatulici face dezvăluiri incredibile din viața sa! „Soția a vrut!”

acum 66 zile

Mihai Tatulici a fost provocat de una dintre blonde să îi dea sfaturi cu privire la momentul în care se va căsători.

Stiri