MIERCURI, 13 IANUARIE 2016

Chefii, cu blondele la cratiță! Trucuri inedite pentru a curăța cartofii rapid și ușor

 Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu  au poposit în platoul "Te pui cu blondele", acolo unde au dat curs invitației lui Dan Negru.

Cunoscuți drept unii dintre cei mai pricepuți chefi din România, cei trei au avut ocazia de a dezvălui câteva dintre secretele bucătăriei, domeniu la care se pricep cel mai bine.

Iar pentru că blondele susţin că nu ştiu să cureţe cartofii, cei trei chefi le oferă câteva metode simple pentru această operaţiune. Să învătăm de la cei mai buni!

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu își ascut cuțitele în această primăvară pentru o confruntare culinară de-a dreptul savuroasă. Antena 1 a achiziționat formatul internațional de succes ”Game of Chefs”, show ce devine bătălia supremă a trei chefi de top, aflați în competiție pentru a găsi următoarea generație de talente desăvârșite în domeniul culinar.

Detalii, AICI!

COMENTARII

STIRI

Cătălin Oprișan lansează o provocare de zile mari pentru invitați! Care este cel mai scurt cuvânt din limba română, ce conține toate vocalele!

acum 96 zile

Horia Moculescu descoperă într-un timp record care este cel mai scurt cuvânt din limba română care conține toate cele cinci vocale principale.

STIRI

Câte feluri de paste cunoști? Invitații acceptă o provocare de zile mari! Apoi primesc ceva...condimentat!

acum 96 zile

Rocsana Marcu de la Antena Stars a lansat o provocare de zile mari pentru cei doi concurenți.

STIRI

Care este cea mai mare dilemă a lui Mihai Tatulici! „Când întâlnesc oameni de știință nu mă pot abține să nu îi întreb cum...”

acum 96 zile

Florin Ristei a prins ocazia să îl întrebe pe Mihai Tatulici care este cea mai mare dilemă a sa.

STIRI

Mihai Tatulici și Horia Moculescu, învinși de armata de blonde a lui Dan Negru!

acum 96 zile

A fost o bătălie cruntă între armata de blonde a lui Dan Negru și cei doi invitați, Horia Moculescu și Mihai Tatulici.

STIRI

„M-am dus și am obținut dispensă de la Patriarhie pentru asta”! Mihai Tatulici face dezvăluiri incredibile din viața sa! „Soția a vrut!”

acum 96 zile

Mihai Tatulici a fost provocat de una dintre blonde să îi dea sfaturi cu privire la momentul în care se va căsători.

Stiri