MARTI, 05 IANUARIE 2016

Adrian Minune spune cele mai tari bancuri cu el, miercuri, la “Te pui cu blondele?”

Miercuri, 6 ianuarie, de la ora 20.30, în prima ediție a celui de-al șaptesprezecelea sezon al quizz-show-ului Te pui cu blondele?”, Adrian Minune va spune cele mai tari bancuri cu el, pe care le-a auzit în ultimul timp.

Inițial, blondele îi provoacă pe ceilalți doi invitați ai serii, Pepe și nea Mărin, să spună cele mai bune bancuri cu Adrian pe care le știu, însă interpretul se oferă să o facă el. Cu ce bancuri va stârni Adrian Minune hohote de râs în platoul show-ului “Te pui cu blondele?”, telespectatorii Antenei 1 vor afla în seara de Bobotează.

Tot atunci, Adrian le va povesti tuturor ce anume l-a determinat să ofere unei cunoștințe, la schimb cu un telefon, apartamentul în care locuia împreună cu soția sa și, la propunerea unei blonde, va încerca să recunoască un produs original de unul contrafăcut.

La ce alte provocări va fi supus Adrian Minune, telespectatorii Antenei 1 vor vedea miercuri, 6 ianuarie, de la ora 20.30, în prima ediție “Te pui cu blondele?” din 2016.

COMENTARII

STIRI

Cătălin Oprișan lansează o provocare de zile mari pentru invitați! Care este cel mai scurt cuvânt din limba română, ce conține toate vocalele!

acum 93 zile

Horia Moculescu descoperă într-un timp record care este cel mai scurt cuvânt din limba română care conține toate cele cinci vocale principale.

STIRI

Câte feluri de paste cunoști? Invitații acceptă o provocare de zile mari! Apoi primesc ceva...condimentat!

acum 93 zile

Rocsana Marcu de la Antena Stars a lansat o provocare de zile mari pentru cei doi concurenți.

STIRI

Care este cea mai mare dilemă a lui Mihai Tatulici! „Când întâlnesc oameni de știință nu mă pot abține să nu îi întreb cum...”

acum 93 zile

Florin Ristei a prins ocazia să îl întrebe pe Mihai Tatulici care este cea mai mare dilemă a sa.

STIRI

Mihai Tatulici și Horia Moculescu, învinși de armata de blonde a lui Dan Negru!

acum 93 zile

A fost o bătălie cruntă între armata de blonde a lui Dan Negru și cei doi invitați, Horia Moculescu și Mihai Tatulici.

STIRI

„M-am dus și am obținut dispensă de la Patriarhie pentru asta”! Mihai Tatulici face dezvăluiri incredibile din viața sa! „Soția a vrut!”

acum 93 zile

Mihai Tatulici a fost provocat de una dintre blonde să îi dea sfaturi cu privire la momentul în care se va căsători.

Stiri